Header

Uitvaart op maat

Ieder mens is anders. Dat geldt ook voor de mogelijkheden rondom een uitvaart en wat er allemaal bij komt kijken. De keuze voor een standaard of een persoonlijke rouwcirculaire is bij velen al bekend. Ook de keuze voor een bijzondere kist, zoals een luxe kist, een zelfbeschilderde kist of een rieten mand behoort tot de mogelijkheden. We hebben de benodigdheden en faciliteiten in huis, ook voor een waardevolle opbaring bij u thuis.

Inzet media

Het vervoer naar de afscheidsplechtigheid wordt steeds meer afgestemd op de persoonlijke wens van de overledene en kent tal van varianten; de rouwauto, rouwkoets, rouwbus of zelfs een motor. Dat geldt ook voor de ruime keuze in bloem- en muziekarrangementen. Tijdens de plechtigheid zelf krijgt het afscheid een steeds persoonlijker karakter door de inzet van media, zoals projectie van eigen foto’s, films en het spelen van (eigen) live muziek.

Voorgesprek

Derksen Uitvaartzorg neemt ruim de tijd om tijdens een voorgesprek de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kunnen uw voorkeuren in een buiten notariële wilsbeschikking beschreven worden. Dat geldt ook voor de kosten die u vast kunt laten leggen in een koopsom of kapitaalverzekering. Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek?

_MG_2488